https://www.mrwoods.nl/over-ons

Denkt u aan een massief houten badkamermeubel dan zegt u Mr.Woods.

Wij produceren al sinds 2008 de mooiste en meest trendsettende teakhouten badmeubelen die er te krijgen zijn op de Europese markt.

De combinatie van het oerdegelijke teakhout met prachtige eigentijdse wastafels van o.a solid surface en keramiek zorgen voor een warme maar toch strakke uitstraling van uw badkamer.

Wist u dat Mr.Woods de grootste collectie massief teakhouten badkamermeubels in Europa heeft?

 

  • 6 modellen: Mallorca, Barbados, Loft, Ibiza, Portugal en Spanje
  • 8 maten: 60, 70, 90, 100, 120, 140, 160 en 180cm
  • 4 afwerkingen: teak top (met losse waskommen), solid surface top (met losse waskommen), keramiek wastafel, wastafel en solid surface wastafel.
  • 4 kleuren: white 5% (neutraal), Pure (tint warmer/donkerder), Walnut (walnoot), Charcoal (houtskool zwart)

Op deze manier zijn er al zo’n 192 keuze mogelijkheden en dan kunt u er ook nog voor kiezen om 1 van de 4 kleuren 2-componenten olie bijgeleverd te krijgen.

Massief hout in de badkamer?
Toch horen we het nog te vaak. Massief hout, kan dit in de badkamer?
Jazeker en wij zullen u uitleggen waarom.

Teak beschikt over zeer duurzame kwaliteitseigenschappen. Het hoge oliegehalte en de dichte nerf dat teakhout van nature heeft zorgt ervoor dat het zeer ongevoelig voor weersomstandigheden is. Om deze reden wordt teak in tegenstelling tot andere houtsoorten veelvuldig gebruikt voor buitenmeubelen en in de scheepsbouw. U zult begrijpen dat onze massief teakhouten badmeubelen dus bij uitstek zeer geschikt zijn voor de badkamer.

Eerlijk hout

Het teakhout dat Mr.Woods gebruikt voor de productie van hun badmeubels is afkomstig uit Java en is voorzien van het V-Legal certificaat. Dit is een garantie dat het hout op een eerlijke manier is verworven. Daarnaast staat Java bekend om de hoge kwaliteit teak dat het produceert.  Mr.Woods verwerkt dit teak in eigen fabriek op Java tot hoogwaardige massieve badmeubels voor de Europese markt.

Designed in the Netherlands, produced in Indonesia.